Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Cumpararea de produse, vizitarea sau folosirea acestui site in orice fel, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in conditii optime a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. fara a notifica in nici un fel, isi rezerva  dreptul de a face modificari ale acestor prevederi.

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de S.C. Domum Prime Estate  S.R.L. Platforma www.magazinagricol.ro este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru erorile aparute in cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Continutul platformei S.C. Domum Prime Estate S.R.L. – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legile care se refera la proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea fara acord a celor de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DEFINIREA TERMENILOR

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând DOMUM PRIME ESTATE SRL, care se afla la adresa www,magazinagricol.ro  prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către DOMUM PRIME ESTATE SRL si colaboratorii sai.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii DOMUM PRIME ESTATE SRL.


Conținutul SITE-ului

Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre S.C. DOMUM PRIME ESTATE SRL, produsele si serviciile furnizate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de S.C. DOMUM PRIME ESTATE SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. S.C. DOMUM PRIME ESTATE SRL își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

S.C. DOMUM PRIME ESTATE SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de S.C. DOMUM PRIME ESTATE SRL si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale S.C. DOMUM PRIME ESTATE SRL, prevăzute de legislația in vigoare.


Link-uri

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

MARCI

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Domum Prime Estate S.R.L. , fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. Domum Prime Estate S.R.L. , fara acordul scris al acesteia.

UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva

Acces restricționat si (dez)abonare – Exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletter ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor înscrise in formularul online de creditare.

Acces restricționat si (dez)abonare – exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletter ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor înscrise in formularul online de creditare.

In cazul aplicației, „Recomanda unui prieten”, vor fi cerute numele si adresa de e-mail a prietenului persoanei căreia vrei sa recomanzi un produs/ newsletter-ul S.C. DOMUM PRIME ESTATE S.R.L.. Aplicația va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul. S.C. DOMUM PRIME ESTATE S.R.L.. stochează aceasta informație pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. Pe adresa prietenului nefiind trimise alte alerte/ informări, fără acordul sau prealabil.


CONFIDENTIALITATE

Accesarea SITE-ului magazinagricol.ro implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania S.C. Domum Prime Estate S.R.L.

 Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile S.C. Domum Prime Estate S.R.L. sau ale aprtenerilor sai, sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de S.C. Domum Prime Estate S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala, sau închiriere. 

Singurele excepții de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectuează diverse acțiuni specifice agreate de S.C. Domum Prime Estate S.R.L., in baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate de către Departamentul Juridic.

Colectarea datelor se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. 

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. 

Prin completarea formularului de inscriere pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei S.C. Domum Prime Estate S.R.L. care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la S.C. Domum Prime Estate S.R.L.. si de la partenerii sai cu grija selectati. 

In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Domum Prime Estate S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs. 

La cererea dvs.  S.C. Domum Prime Estate S.R.L., in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. 

Partenerii S.C. Domum Prime Estate S.R.L. vor putea sa isi promoveze produsele I/sau serviciile  prin intermediul newsletter-ului dar fara sa aiba acces la datele personale ale clientilor.

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@magazinagricol.ro


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoareS.C. Domum Prime Estate S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului magazinagricol.ro. 

PARTENERI

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. are contracte de revanzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. 

De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C. Domum Prime Estate S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. Domum Prime Estate S.R.L. pentru respectiva comanda. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. 

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Domum Prime Estate S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Domum Prime Estate S.R.L. , dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE

S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. S.C. Domum Prime Estate S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@magazinagricol.ro. Taxele de expediere a produselor se vor plati firmelor de curierat iar valorile afisate pe site provin de la aplicatii dezvoltate de acestea, astfel ca DOMUM PRIME ESTATE SRL nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea lor

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C. Domum Prime Estate S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din Timisoara.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.