Producători

Buletin de știri

No picture Afisare la marime maxima

Leader 32 mm/70 m turbine

Tambur destinat irigarii spatiilor verzi din gradini individuale, terenuri de sport, spatii publice, gazon, sere si solarii etc. Diametru furtun 1" (32 mm), lungime furtun 120 m. Este dotat cu turbina pentru retragerea caruciorului fiind posibila reglarea vitezei de retragere si a debitului de apa aplicat. In dotarea standard intra un aspersor sectorial cu duza de 7 si 8 mm (cu unghi reglabil). E

Detalii

10 290,00 RON

Costurile transportului, al instalarii si/sau montajului (daca sunt necesare) , perioada si timpul de executie va vor fi comunicate telefonic prin procedura de confirmare a comenzii.

17 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
1

Tambur destinat irigarii spatiilor verzi din gradini individuale, terenuri de sport, spatii publice, gazon, sere si solarii etc. Diametru furtun 1" (32 mm), lungime furtun 120 m. Este dotat cu turbina pentru retragerea caruciorului fiind posibila reglarea vitezei de retragere si a debitului de apa aplicat. In dotarea standard intra un aspersor sectorial cu duza de 7 si 8 mm (cu unghi reglabil). Este dotat cu sistem de oprirea automata a apei si ridicarea caruciorului in pozitia de transport. Diametrul maxim util este intre 20 - 28 m. Debit necesar intre 2.5 si 6 mc/h, presiune necesara intre 3.2 - 6 bar. Dotat cu furtun de racord cu mufe rapide.