Producători

Buletin de știri

Leader 20  m. 40 turbine Afisare la marime maxima

Leader 20 mm/40 m turbine

Tambur destinat irigarii spatiilor verzi din gradini individuale, terenuri de sport, spatii publice, gazon, sere si solarii etc. Diametru furtun 1/2" (20 mm), lungime furtun 40 m. Este dotat cu turbina pentru retragerea caruciorului fiind posibila reglarea vitezei de retragere si a debitului de apa aplicat. In dotarea standard intra un aspersor sectorial cu duza de 4 mm (cu unghi reglabil). Este

Detalii

3 045,00 RON

Costurile transportului, al instalarii si/sau montajului (daca sunt necesare) , perioada si timpul de executie va vor fi comunicate telefonic prin procedura de confirmare a comenzii.

17 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
1

Tambur destinat irigarii spatiilor verzi din gradini individuale, terenuri de sport, spatii publice, gazon, sere si solarii etc. Diametru furtun 1/2" (20 mm), lungime furtun 40 m. Este dotat cu turbina pentru retragerea caruciorului fiind posibila reglarea vitezei de retragere si a debitului de apa aplicat. In dotarea standard intra un aspersor sectorial cu duza de 4 mm (cu unghi reglabil). Este dotat cu sistem de oprirea automata a apei si ridicarea caruciorului in pozitia de transport. Diametrul maxim udat este de 20 m. Dotat cu furtun de racord cu mufe rapide.