Producători

Buletin de știri

No picture Afisare la marime maxima

Tambur EVENT 75/370 hidraulic

Diametru conductei de polietilena este de 75 mm, lungime furtun 370 m. Structura metalica galvanizata la cald. Sistem hidraulic de ridicare a caruciorului aspersorului. Sistem de rotire mecanic al tamburuui. High resistant PE-hose with differentiated thickness from 90mm. Turbina hydraulica de retargere cu by-pass si cutie de viteze cu 4 trepte. Gura suplimentara de intrare a apei. Caruciorul aspe

Detalii

79 679,00 RON

Costurile transportului, al instalarii si/sau montajului (daca sunt necesare) , perioada si timpul de executie va vor fi comunicate telefonic prin procedura de confirmare a comenzii.

30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
1
Diametru conductei de polietilena este de 75 mm, lungime furtun 370 m. Structura metalica galvanizata la cald. Sistem hidraulic de ridicare a caruciorului aspersorului. Sistem de rotire mecanic al tamburuui. High resistant PE-hose with differentiated thickness from 90mm. Turbina hydraulica de retargere cu by-pass si cutie de viteze cu 4 trepte. Gura suplimentara de intrare a apei. Caruciorul aspersorului este deasemenea galvanizat la cald cu roti si ecartamanet reglabil.