Producători

Buletin de știri

Solar Crinul 8 x 36 m Afisare la marime maxima

Solar Crinul 8 x 36 m

Dimensiuni solar: 8 m latime, inaltime 3.5 m, lungime 36 m.

- foarte buna rezistenta la vant si zapada

- mentine un plus de pana la 10 grade si permite culturi de iarna fara incalzire (ceapa verde, salata, spanac etc)

- se aerisiseste foarte bine avand performante foarte bune inclusiv la culturile de tomate nedeterminate

Detalii

10 960,65 RON

Costurile transportului, al instalarii si/sau montajului (daca sunt necesare) , perioada si timpul de executie va vor fi comunicate telefonic prin procedura de confirmare a comenzii.

21 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
1

Dimensiuni solar: 8 m latime, inaltime 3,6 m, lungime intre 36 m.

 

Solarul are partile laterale drepte pana la o inaltime de 1.6 m iar partea de sus este rotunjita pentru a nu permite zapezii sa ramana pe folie.

Distanta intre arcuri este de 2 m. Arcurile sunt duble (tip ferma) din teava de 1/2" legate intre ele cu armaturi de 8 mm, grunduite si vopsite. Acestea se prind in pamant fara beton, cu ajutorul unor picioruse. Fiecare piciorus are un opritor care nu lasa arcul sa se scufunde sub greutatea roadelor.

La o inaltime de aproximativ 2.3 m se prind segmentele pt. suport cultura. Capetii solarului se pot deschide/detasa complet permitand aerisirea controlata sau intrarea tractorului pentru prelucrarea solului.

Solarul este acoperit cu doua folii. Cea exterioara ungureasca sau greceasca cu durata de viata de minim 4-5 ani iar cea interioara anticondens. Latimea foliei este de 14 m. Acest sistem este cu folie dubla negonflabila. Pe timp de iarna s-a masurat o diferenta de temperatura interior-exterior de pana la 10 grade functie de radiatia solara. 

Se monteaza usor.

 

Optional poate fi dotat cu sistem de irigat prin picurare, microaspersie, sistem special de irigat pentru rasaduri, sistem de ceata

 

Pretul nu include montajul si transportul.