Producători

Buletin de știri

Solar Crinul 6 x 20 m Afisare la marime maxima

Solar Crinul 6 x 20 m

Dimensiuni solar: 6 m latime, inaltime 3.5 m, lungime 20 m.

- foarte buna rezistenta la vant si zapada

- mentine un plus de pana la 10 grade si permite culturi de iarna fara incalzire (ceapa verde, salata, spanac etc)

Detalii

6 957,10 RON

Costurile transportului, al instalarii si/sau montajului (daca sunt necesare) , perioada si timpul de executie va vor fi comunicate telefonic prin procedura de confirmare a comenzii.

20 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte
1

Dimensiuni solar: 6 m latime, inaltime 3,6 m, lungime intre 20 m.

 

Solarul are partile laterale drepte pana la o inaltime de 1.6 m iar partea de sus este rotunjita pentru a nu permite zapezii sa ramana pe folie.

Distanta intre arcuri este de 2 m. Arcurile sunt duble (tip ferma) din teava de 1/2" legate intre ele cu armaturi de 8 mm, grunduite si vopsite. Acestea se prind in pamant fara beton, cu ajutorul unor picioruse. Fiecare piciorus are un opritor care nu lasa arcul sa se scufunde sub greutatea roadelor.

La o inaltime de aproximativ 2.3 m se prind segmentele pt. suport cultura. Capetii solarului se pot deschide/detasa complet permitand aerisirea controlata sau intrarea tractorului pentru prelucrarea solului.

Solarul este acoperit cu doua folii. Cea exterioara ungureasca sau greceasca cu durata de viata de minim 4-5 ani iar cea interioara anticondens. Latimea foliei este de 12 m. Acest sistem este cu folie dubla negonflabila. Pe timp de iarna s-a masurat o diferenta de temperatura interior-exterior de pana la 10 grade functie de radiatia solara.

Se poate asigura montajul sau instructiunile de montaj. Pretul nu include montajul si nici transportul.